Lokátor

Váš lokátor:   Proti lokátor:  QRB:    (km) Azimut:  (0°) | Lokátorova mapa sveta |

Nástroje

webmail quiz DOMOVSKÁ STRÁNKA HĽADAJ
 
 
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Shoutbox

Sorry, this shoutbox does not exist.

Online podpora

My status
"

* Počasie

* Ako na CB

   
Neviete ako na CB? Ako sa prvý krát prihlásiť.? Čo povedať? Alebo máte dalšie nezodpovedané otázky?
Odpovede na tieto otázky môžete nájsť v témach ktoré su založené. Predovšetkým by si človek mal uvedomiť že v étery sa treba držať istého kódexu správania. O zásadach správneho používania sa dočítate v tejto téme: zásady správneho používania.  Pozrite si taktiež aj na čo slúžia rozne kanále, ako vstupovať do konverzácie a ostatne témy.

Autor Téma: TTI tcb-550  (Prečítané 3392 krát)

Offline Mato Námestovo

  • Junior na portáli
  • **
  • Príspevkov: 55
  • Total likes: 1
  • Karma: -3
    • Zobraziť profil
  • Lokátor: JN99pi
Re: TTI tcb-550
« Odpoveď #10 napísaná: November 30, 2017, 04:46:35 am »
Mám jednu technickú otázku.Mám staršiu TTI 550 a keď dám sqolsh na auto tak mi to skoro stále šuští keď ho potom otáčam do prava tak prestane.Na režime auto bi nemalo šuštať alebo áno? Je to tak správne alebo je vadná stanica?

Offline IvanBardejov

Re: TTI tcb-550
« Odpoveď #11 napísaná: November 30, 2017, 05:59:18 am »
Auto sqels by mal zatvarat sumovu branu , ja to nepouzivam v praxi nemam s tym dobre skusenosti

Offline Mato Námestovo

  • Junior na portáli
  • **
  • Príspevkov: 55
  • Total likes: 1
  • Karma: -3
    • Zobraziť profil
  • Lokátor: JN99pi
Re: TTI tcb-550
« Odpoveď #12 napísaná: November 30, 2017, 17:29:33 pm »
Takže bi to nemalo šumeť?

Offline IvanBardejov

Re: TTI tcb-550
« Odpoveď #13 napísaná: November 30, 2017, 19:25:50 pm »
pri auto sqelci nie

Offline janokorna

  • Junior na portáli
  • **
  • Príspevkov: 58
  • Total likes: 15
  • Karma: 3
    • Zobraziť profil
  • Lokátor: JN99GJ
Re: TTI tcb-550
« Odpoveď #14 napísaná: December 01, 2017, 08:57:19 am »
autosqvelc by mal automaticky nepustat sum a pustat hovorene slovo. starsie vysielacky v podstate v polohe autosqvelc len nastavili sqvelc do renastavenej polohy..... teda ak rusenie bolo silnejsie tak sa otvorili a zacali sumiet. ASC od prezidenta (maju ho asi aj niektore crt) "sa snazi" nepustat ani rusenie-sumenie aj ked maju viac eSicok.... fungovat to ciastocne funguje, ale ked rusenie ma modulovanu frekvenciu blizku hovorenemu slovu tak pusti rusiak do repraku aj tak.
- osobne som s ASC od presidentu spokojny aj ked funguje tak na 80%, je to lepsie a pohodlnejsie hlavne v aute(kde rusenie lieta hore dole) ako nic.

Offline Mato Námestovo

  • Junior na portáli
  • **
  • Príspevkov: 55
  • Total likes: 1
  • Karma: -3
    • Zobraziť profil
  • Lokátor: JN99pi
Re: TTI tcb-550
« Odpoveď #15 napísaná: December 04, 2017, 19:34:32 pm »
Ahojte kamaráti.Dnes som si všimol jednu vec a to že autosqelsh mi šumí keď som v obci.V momente ako opustím obec tak prestane šuštanie.

Offline bubakTT

  • Senior portálu
  • ***
  • Príspevkov: 172
  • Total likes: 7
  • Karma: 9
  • PMR - kar, CB - kar, HAM - ak
    • Zobraziť profil
  • Lokátor: JN88RM
Re: TTI tcb-550
« Odpoveď #16 napísaná: December 04, 2017, 21:25:17 pm »
bo v obci mas silnejsie a vedsie rusenie a preto Ti ho otvori... v obci mas kopec mikrovlniek a bordelu...
73 Bubak Smolenice   OM2BH

Offline Jafo

  • Nováčik na portáli
  • *
  • Príspevkov: 7
  • Total likes: 0
  • Karma: 0
    • Zobraziť profil
  • Lokátor: JN98QF
Re: TTI tcb-550
« Odpoveď #17 napísaná: December 04, 2017, 21:28:01 pm »
to robia elektrické dráty aj mne ked idem autom to robí.

Offline Mato Námestovo

  • Junior na portáli
  • **
  • Príspevkov: 55
  • Total likes: 1
  • Karma: -3
    • Zobraziť profil
  • Lokátor: JN99pi
Re: TTI tcb-550
« Odpoveď #18 napísaná: December 05, 2017, 04:53:01 am »
Ok kamaráti.Vďaka za info.Aj som si to myslel ale nebol som si na 100% istý.

Offline janokorna

  • Junior na portáli
  • **
  • Príspevkov: 58
  • Total likes: 15
  • Karma: 3
    • Zobraziť profil
  • Lokátor: JN99GJ
Re: TTI tcb-550
« Odpoveď #19 napísaná: December 05, 2017, 08:58:05 am »
ja mam dojem ( +- lajcky odsledovane), ze viac bordelu ide z telefonnych (tenke cierne) kablov ako z klasickeho 3x400V rozvodu okolo cesty....

.. okolo mojej 5/8-iny na dome mi ide asi 15m vzdialeny telefonny kabel a rusenie mam doma stale za 3S, aj ked vypnem celu chalupu isticom===> niektori ma v pohode pocuju 3R a ja ani tuk.