OSCB portál
“ Všetko o CB a PMR ”


We are currently at 0 of our daily target of denny ciel posts.

stropne reproduktory

0 Members a 1 Hosť prehliada túto tému.

Offline MarcelBA

  • Administrator
  • Guru portálu
  • *****
    • Príspevky: 864
    • Karma: 55
  • CB vždy a všade
    • Zobraz profil
on: Január 15, 2015, 18:18:18 večer
Poradte nieco dobre. Najlepsie stredna cesta alebo ak mate skusenost niekto tak dajte vediet pls.
You are not allowed to view links. Register or Login
Pekný deň...


Offline Peter_BA

  • Senior portálu
  • ***
    • Príspevky: 101
    • Karma: 1
    • Zobraz profil
  • Lokátor: JN88NC
Odpovedať #1 on: Január 15, 2015, 19:21:32 večer
no, ono zase ide o to, naco to ma sluzit. ci cez to bude hrat hudba v pozadi, alebo to chces na nejake hlasenie v budove, alebo tak nejak... Inac vies, ze to je repro na 100V rozvod?
Albrecht 6891, Allamat 407, Alan 95, ML145, 1/2 dratovka, 1/2 deci palenky

Peter_BA


Offline MarcelBA

  • Administrator
  • Guru portálu
  • *****
    • Príspevky: 864
    • Karma: 55
  • CB vždy a všade
    • Zobraz profil
Odpovedať #2 on: Január 15, 2015, 22:20:58 večer
No ono nepozeral som to vobec ide len o stropne repraky na hudbu necakam brutalnu kvalitu ale nejaky stred
Pekný deň...


Offline Palo BA

  • Administrator
  • Guru portálu
  • *****
    • Príspevky: 964
    • Karma: 60
    • Zobraz profil
  • Lokátor: JN88NC
  • Skype: tanepali1
Odpovedať #3 on: Január 15, 2015, 23:01:13 večer
jo marcel len na do akeho priestoru , ake dlhe budu rozvody ... ide o to ze toto sa napaja na 100V rozvod, to znamena ze za zosilovacom je este 100V trafo, alebo potom maju aj odbocku na klasicky zosik, len bacha necakaj tam dake vykony na tej stranke cos dal su max 12Watt to mas v hoteloch co tam hraje potichucky motivacna hudba ,
tu maš stropne klasicke do cca 60 Watt na 4-16ohm, : You are not allowed to view links. Register or Login
RCF su super aj APART ine by som asi v tomto sektore reproduktorov nepozeral
CB všade tam, kde sa len dá


Offline MarcelBA

  • Administrator
  • Guru portálu
  • *****
    • Príspevky: 864
    • Karma: 55
  • CB vždy a všade
    • Zobraz profil
Odpovedať #4 on: Január 15, 2015, 23:18:39 večer
No chcel by som dat do obyvacky kuchyne a kupelne repraky  a akosi to niekde ovladat bud centralne alebo bluetooth pripojenie poprípade. Necakam brutal zvuk ale tak aby to aspon bolo pocut. Dobre by bolo keby sa to dalo popripade prepojit aj na subwoofer. Rozmyslal som nad tym ze ked by to bolo stropne tak by nebolo vidno kable a nesadal by na to prach ako na take repraky ktore su na stene.
Este sa mozno naskytla aj otazocka ze asi by trebalo aj popripade izolovat mozno zvuk aby sa nesiril nad sadrokartonom ale tam kde ma. Rad si necham poradit co to teda do znacky ako pises. Vobec netusim ako by taka zostava mala vyzerat. Takze tot moj plan  :)
dufam ze ten napad nieje az tak zly abz to skoncilo hned v zarodku hahah :D
« Last Edit: Január 15, 2015, 23:34:25 večer od MarcelBA »
Pekný deň...


Offline marek560

  • Download manager
  • Pokročilý
  • *****
    • Príspevky: 303
    • Karma: 6
    • Zobraz profil
  • Lokátor: KN08PS
  • Skype: marek.560
Odpovedať #5 on: Január 16, 2015, 14:59:00 večer
Ja to mám robené cez bluetooth...

Celkom v pohode,,, len basové skladby robia trochu bordel  ;D ;D ;D
CB20, PMR03


Offline Peter_BA

  • Senior portálu
  • ***
    • Príspevky: 101
    • Karma: 1
    • Zobraz profil
  • Lokátor: JN88NC
Odpovedať #6 on: Január 16, 2015, 15:35:17 večer
teraz som robil nieco podobne v jednom rodinnom dome. Je to ale troch zlozitejsie:

- chces aby to hralo vsetko naraz?, ak nie tak potrebujes to rozdelit na jednotlive linky, aby si ich vedel samostatne zapinat a vypinat a samozrejme aj nastavovat hlasitost
- teraz ak chces aj v kazdom repraku hrat nieco ine, tak potom potrebujes na kazdy reprak (linku) samostatny zosilnovac a aj samostatny zdroj hudby.
- ako zdroj hudby by som ti odporucil nieco taketo You are not allowed to view links. Register or Login je to celokm dobre a vie to hrat streamy priamo z netu a pripajas sa nato cez wifi
- zosilnovac mozes dat napr. toto You are not allowed to view links. Register or Login

- a nakoniec sa to vlastne robi tak, ze tie zosilnovace su stale zapnute a vybudene na urcitu uroven a ty si zapinas cez app na mobile len to co a kde chces hrat, co sa musi v konecnom dosledku odrazit aj na spotrebe elektriny

a ked si to vsetko spocitas, tak si radsej kupis nejake pekne radio do kazdej miestnosti... (teda ja by som to spravi tak)
Albrecht 6891, Allamat 407, Alan 95, ML145, 1/2 dratovka, 1/2 deci palenky

Peter_BA


Offline Palo BA

  • Administrator
  • Guru portálu
  • *****
    • Príspevky: 964
    • Karma: 60
    • Zobraz profil
  • Lokátor: JN88NC
  • Skype: tanepali1
Odpovedať #7 on: Január 16, 2015, 17:56:11 večer
You are not allowed to view links. Register or Login
Ja to mám robené cez bluetooth...

Celkom v pohode,,, len basové skladby robia trochu bordel  ;D ;D ;D

no na to pekne z procesoru nejaky zabudovany basačik, davali sme to vacsinou do sedaciek , potom to bola pekny masž ked sa to vybudilo
CB všade tam, kde sa len dá


Offline MarcelBA

  • Administrator
  • Guru portálu
  • *****
    • Príspevky: 864
    • Karma: 55
  • CB vždy a všade
    • Zobraz profil
Odpovedať #8 on: Január 16, 2015, 18:41:39 večer
Nechcem internetove radio si pustat mne staci si pustat svoju hudbu napriklad v mobile alebo mp3 prehravac alebo pocitac. Nepotrebujem ziedne vystrednosti ako pustat v kazdej izbe inu hudbu to je zbytocnost. Stacia mi natahane repraky v strope a popripade regulator hlasitosti a to nieje zase urcite asi az taka vymozenost. kuchyna 1 reprak obyvacke 2 a kupelni 1. Nieco kde sa to zapne popripade pripojenie cez bluetooth a ze si to budem vediet pustat v mobile to by bolo asi najlepsie... Teda dufam ze niesom narocny az moc. A radio teda nechcem mat v kazdej izbe urcite. Osobne v kupelni si to ani racej nechcem predstavovat a v kuchyni mi uz odysla aj jedna telka a radio asi tie mastne vypari.
Co bude asi najdrahsie tak to budu asi kilometre kablu :)
Tak hadam nebude treba nejake tie tvoje drahe zosilovace
Pekný deň...


Offline Palo BA

  • Administrator
  • Guru portálu
  • *****
    • Príspevky: 964
    • Karma: 60
    • Zobraz profil
  • Lokátor: JN88NC
  • Skype: tanepali1
Odpovedať #9 on: Január 16, 2015, 20:35:00 večer
taksi tam natahni kable z veze , inak tam potrebujes  mat procesor na ktory sa pripojis telefon pocitac atd , a zosilovac potom, ak ti staci ta ista hudba vsade tak do kazdej miestnosti krabic vedla vypinacu a regulator / vypinac na tu miestnost ,
CB všade tam, kde sa len dá